Bær din MacBook med stil!

Der findes uendeligt mange Netbutikker med kedelige Covers og Sleeves i neopren eller plastik til din elskede MacBook (eller din Laptop)!

Men hos danske CoverMe.dk vil de det anderledes, – her finder du stilfulde Covers og Sleeves i materialer såsom læder, uld, eg og kork i høj kvalitet og lækkert design til attraktive priser.
CoverMe.dk har sat en ære i at forhandle LapTop Covers “med en kant”, – altså unikke designs i spændende materialer og farver, fra førende producenter som, Rainer Spehl, Ryan Frank, LaBudde, Pack and Smooch, TwelveSouth, Zirkeltraining og ikke mindst danske Royal RepubliQ, som på få år har opnået stor succes med deres lækre slidstærke læderprodukter.
Har du fx. behov for at have både din MacBook og din iPad med dig på farten, er der næsten ingen vej udenom den superlækre og praktiske Laptop Cover med skulderrem i læder, fra Royal RepubliQ, – der også har plads til de vigtigste papirer, hvad enten det er til business- eller skolebrug. Her får du utroligt meget funktionalitet, lækkert design og ikke mindst beskyttelse for pengene.
Læs mere og find dit nye unikke Cover hos CoverMe.dk.

3 thoughts on “Bær din MacBook med stil!

 • 18. oktober 2011 at 21:04
  Permalink

  Vildt god hjemmeside, CoverMe. Tak for tippet.

 • 22. januar 2012 at 15:31
  Permalink

  Tak for tippet. De har faktisk rigtig mange lækre ting hos coverme.

 • 30. maj 2012 at 20:39
  Permalink

  Coverme kan helt sikkert anbefales. hurtgi levering og fede cover. Jeg bestiller gerne der igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *