Mac App Store, mere end 1000 programmer til din Mac.


Warning: Use of undefined constant smart_ads_days - assumed 'smart_ads_days' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/xconsult.dk/wp-content/plugins/smart-ads/smartads.php on line 341

Selvom det har været- og er ganske nemt at installerer nye programmer i OS X, har Apple nu gjort det endnu nemmere at finde og installerer ny Applikationer på din Mac, med den nye Mac App Store, der er efter samme princip som det kendes fra App Store til iPhone/iPad/iPod Touch og nu tilgængeligt for Mac OS X 10.6 Snow Leopard brugere.

Apple: Med Mac App Store er det nemmere end nogensinde at få de programmer, du vil have på din Mac. Ikke flere æsker, ikke flere diske, ikke flere tidskrævende installeringer. Klik en gang for at hente og installere et nyt program på din Mac. Mac App Store er nu tilgængelig som en softwareopdatering til alle Mac-computere med Mac OS X Snow Leopard.

Umiddelbart er en App Store til OS X en rigtig god ide, især for de mange nye Mac-brugere, der nemt kan finde den software de ønsker og holde den opdateret, – imens ulempen ved konceptet kan blive at udbudet af applikationer 100% styres af Apple, der derved suverænt kan bestemme (og gøre sig til smagsdommere over!) hvilke typer programmer der skal være tilgængeligt i butikken og derved på din computer.
Det bliver spændende at følge udviklingen i Mac App Store, – finder du ikke det du skal bruge, har du jo stadigt muligheden for at finde dine Applikationer og installerer dem på traditionel vis!

DBM

Vis indlæg efter DBM
Jeg, en uhelbredelig MacAholic, som lever lykkeligt med verdens bedste computere, samt iPhones, iPads og andre lækre gadgets.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen