Test: Apple’s nye iMac, en fantastisk personlig Computer!

Test af den nye iMac.
“Der findes vel næppe en bedre måde at teste en ny computermodel på, end ved selv at købe den, – og så tage den i brug som sin daglige computer med alle sine gøremål og vante programmer!”

Som erstatning for undetegnets velfungerende, men pensionsmodne iMac G5 (PPC) har jeg netop erhvervet mig den nye 21,5″ iMac-Alt-i-computer fra Apple, – og hold da op, den er bare lækker til prisen!

Ja, her er vi MacAholic’s og i særdeleshed iMac fans, – men det bliver man altså hurtigt, når man på under 10 minutter, fra vi startede design-vidunderet fra Apple op første gang, – er fuldt kørende med trådløs Magic-mus og tastatur på sit WiFi-internet med email, webbrowser og et hav af brugervenlige programmer som er standard i det nye suveræne Mac OS X 10.6 Snow Leopard, der som tidligere versioner af styresystemmet, er baseret på det klippestabile UNIX fundamentet.
Udover at være en design-perle med en ny fantastisk krystalklar LED-skærm og den nye brugervenlige Magic Mouse, har den nye iMac Multimedia-maskine også masser af kræfter, – med 4GB RAM og 3,06 GHz Intel Core 2 Duo-processor som standard, er den bare hurtig at arbejde på, selv med lidt “tunge” OpenSource-programmer som NeoOffice kontorpakken og The Gimp igang, samtidigt med at DR Live TV kører i perfekt opløsning.
Efter 3 dage med fuld produktivitet på den nye iMac, kan jeg kun sige, at jeg endnu engang ikke er blevet skuffet over at investerer i en ny Mac, – den giver bare fuld valuta for pengene og brugeren en helt ny måde at opleve en en ægte computer på!
Til alle jer der overvejer skiftet til en Mac Computer lige nu, – Gør det!

//DBM.

(Dette indlæg er på ingen måde sponsoreret af Apple Inc., men skrevet ud fra min egen frie mening og oplevelse af produktet!)

Del dette:

9 Comments

Add Yours

Jeg har hørt at der skulle være nogle gule striber på deres nye imac modeller! Da jeg overvejer at anskaffe mig en, ville jeg lige høre om det var noget du kendte noget til?

Gule striber? – Forstår ikke helt hvad du mener Casper. Har ikke oplevet noget på de nye iMacs (og MacBooks) jeg kender til, hverken på skærm eller kabinet…
Er fuldt ud tilfreds med mit køb, den fungerer bare 😉

Det var et problem på de modeller der blev produceret før uge 5 i 2010, men problemerne er løst nu og de kører helt perfekt…

Hej

Jeg har haft pc i ca 20 år på godt og ondt.
Anvendes til undervisning, regneprogrammer, nodeskrivning, mm
Skal jeg forsøge med en imac?

mvh Niels

Hej Niels,
Det korte svar herfra er JA!! Udover at du få en utrolig lækker computer, får du jo verdens mest stabile styresystem OS X, med en fantastisk enkel brugerflade med i købet.
Der findes et meget stort udbud af fri software som sikkert kan tilfredsstille dine behov, udover alle dem du kan købe.
Se her: https://www.xconsult.dk/de-12-uundværlige-frie-applikationer-til-mac-os-x-snowleopard/

Du skal selvfølgeligt forbedre dig på en hvis “indkøringsperiode” da en Mac er anderledes at anvende ift. Din gamle PC.

Go for it 🙂

//madzzoni

Det er rigtig at det er anderledes at hoppe på macvognen, men i disse moderne tider synes jeg windows styresystemet er rykket sig tættere på mac OX så synes ikke man starter helt på bar bund. Og da slet ikke med den brugervenlighed man møder på en mac.

Har selv en macbook pro samt en Imac og fortryder ikke mit skifte fra windows til mac 🙂

Skriv et svar

%d bloggers like this: