2 Comments

  1. Børge Boyding2. september 2008

    Jeg importerer en wmv film fra en DVD, som min kone selv har lavet og filmet. Altså intet med ulovligheder eller ophavsrettigheder. Når jeg har importeret den til mit iMovie står der skrevet Created With Flip4Mac Trial henover min film. jeg mener ikke nogen sinde at have benyttet eller dowloadet det program og det kan vel ikke under nogen omstændigheder være meningen, at der skal stå en tekst henover mine film. Hvad kan grunden være?

  2. DBM2. september 2008

    Jeg kan slet ikke åbne/vise .wmv i iMovie, så jeg kender ikke til problemmet.
    Prøv at hente den gratis ver. af Flip4mac (http://flip4mac.com/wmv.htm) og installer den.

    Alternativt gem dine optagelser i et andet format hvis muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to top