Mere om Mac OS X

Om X Consult

For de mange er begrebet X, – den ubekendte faktor, – men for andre er det synonymt med et af verdens bedste UNIX-baseret styresystemmer til moderne computerer, – nemlig det klippestabile Mac OS X, fra Apple Inc. i Californien.

[meteor_slideshow]
Denne webblog henvender sig primært til de mange nye brugere af Apple Computere, iPods og Mac OS X, – som er kommet til, indenfor de sidste få år i Danmark, – efterhånden som krav til brugervenlighed, lækkert design og sikkerhed er blevet en faktor, – når der skal vælges en ny computer, enten privat eller professionelt.

Denne WordPress-weblog er optimeret til både almindelige computerskærme, iPads og besøgende fra iPhone / iPod Touch med responsivt webdesign fra XCONSULT WEBDESIGN & MEDIA.

Der findes ikke dumme spørgsmål, – men kun dumme svar, derfor skriv trygt i enten kommentar-felterne eller via email, vi håber at kunne hjælpe dig godt på vej.

Ønsker du at dele vores indhold med dine venner i netværk eller pr. mail, sker det nemt ved at klikke på “Del Dette” ikonerne nederst under indlæg og sider.

Velkommen!


Ansvarsfraskrivelse: X Consult.dk påtager sig intet ansvar for tab af data, computer-nedbrud eller andet defekt, ved brug af de guider og programmer vi henviser til via denne webside. De beskrevne produkter og eksterne henvisninger anvendes på eget ansvar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *