iPhone 5

Lav dit eget Nano SIM-kort til din iPhone 5 og 5S


Warning: Use of undefined constant smart_ads_days - assumed 'smart_ads_days' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/xconsult.dk/wp-content/plugins/smart-ads/smartads.php on line 341

UPDATE: Er Du blevet den lykkelige ejer af en ny iPhone 5S, har du sikkert hurtigt opdaget af iPhone 5(S) benytter de nye mindre og tyndere Nano-SIM-kort (4FF) i stedet for Micro-SIM (3FF) kortet som iPhone 4 og 4S benytter.
Hvad gør man så? – Løsningen er faktist lige til, – du klipper bare dit normale SIM- eller Micro SIM kort fra din udbyder ned til Nano-Sim størrelse ved hjælp af instruktionen i denne video-guide fra LivingSmartTv:

Hent SIM-kort skabelonen via dette link: How_to_cut_Mini_and_Micro_SIM_to_Nano_SIM.pdf

DBM

Vis indlæg efter DBM
Jeg, en uhelbredelig MacAholic, som lever lykkeligt med verdens bedste computere, samt iPhones, iPads og andre lækre gadgets.

16 kommentarer

 1. Benjamin Klint11. december 2013

  Det er en god film, som du har lavet. Den er både godt filmet og brugervenlig.

  Kom du bare med flere af den slags nyttige film

 2. Emma Sørensen6. april 2014

  Super god video! Selv en 15 årig som mig, kunne klippe simkortet til. Credit til dig. 🙂

 3. Cecilie21. april 2014

  Hej.
  Sad også og ikke kunne vente til at mit eget sim-kort blev bestilt hjem, og besluttede mig for at prøvede din video, da du virkede som en der havde styr på det, og det nok skulle virke. Desværre, selvom at jeg nøje fulgte både skabelonen og videoen, så virker mit sim-kort ikke. Sååå, jeg må jo undvære min mobil et lille stykke tid

 4. Dan Jensen28. oktober 2014

  Hejsa,
  Rigtig god video. Selv jeg kunne finde ud af det. Jeg vil også kalde det for en 2 ud af 5. Meeeen pas godt på at file forsigtigt. Hos mig gik det lidt galt da jeg havde taget filet lidt for meget af. Vigtigt dette var til Ipad air. Jeg klaret det dog med lidt tape. Det fungerer. Kan godt forstå dit udråb, da det virkede. Gjorde det samme!

 5. Helle7. november 2014

  Synes det var super godt lavet og nemt at se, men men når sådan en som mig, skal lave det, så ville det være super fedt, hvis man kunne se hvor du filede 🙂
  Kom bare med flere, gør det selv 🙂

 6. […] Hvad gør man så? – Løsningen er faktist lige til – En ven på FaceBook fortalte mig at jeg bare klipper mit normale SIM- eller Micro SIM kort fra din udbyder ned til Nano-Sim størrelse ved hjælp af instruktionen som kan findes på internettet. Se video her. […]

 7. Torben Johansen23. december 2014

  Fin video kunne godt bruge viden om hvordan hastigheden øges på Iphone, synes min Iphone 4s bliver langsommere jo flere opdateringer der kommer

 8. Thomas Urup5. januar 2015

  Hej Kenneth
  Det er bare en super video!
  Vi ser den hver gang vi klipper et SIM.
  Selvom vi kan uden vejledning er det efterhånden blevet tradition at vi skal have den kørende.
  Der bør altid være et irrelevant element – schwip schwap styrer!

 9. Kurt Jensen29. januar 2015

  En go’ video, får en Iphone 5s i morgen d. 30/1 15, var ikke klar over der skulle tilpasses, en go’ oplysende film, går fortrøstningsfuld igang når telefonen kommer, har læst telefonen via en app kan kominikere med høreapperater, er det noget du kender til.
  Hilsen Kurt Jensen
  Odense

 10. Ditte Freese17. februar 2015

  Har netop benyttet mig af metoden, med den nye Samsung Galaxy Alpha.. (Beklager jeg er ekstra nørdet og foretrækker Android) 😉
  I det sekund jeg startede telefonen om, var der fuld service. Genialt!

 11. Katya Andersen9. marts 2015

  Hejsa 🙂 det er en rigtig god film og samtidig en humoristisk film. Jeg har lige købt ny Mobil men mit simkort passer desværre ikke så vil prøve at kaste ud i at lave mit eget nano-simkort for så jeg kan komme i gang med at bruge min nye mobil. Så jeg håber at jeg er ligeså dygtig til det som du er – men jeg tvivler 🙂 der er et lille minus ved din video og det er at man ikke ser da du filer dit simkort og det kunne jeg godt have brugt. Men du filer det desværre uden for kameraet. Men ellers en rigtig god optagelse.

 12. Michael15. maj 2015

  Super, virkede i min spritnye Samsung Alpha med det samme det havde en passende størrelse, kræver lidt fin fileri 🙂 Top i orden vejledning.

 13. bjarke9. juli 2015

  TAK! du gjorde det sgu nemt og overbevisende. I did it, og det tog kun 4 min, og det virker!

 14. Dennis Stork-Jørgensen11. december 2015

  Kunne som så mange andre ikke vente på at mit ny simkort kommer tidligst mandag, så jeg satsede på at jeg kunne klippe fra MicroSIM til NaniSIM vha din guide. Og yes, det virker! Min ny Iphone 6 fandt endda nettet med det samme, så jeg nåede aldrig at blive rigtig spændt. 1000 tak.

 15. DBM12. december 2015

  Hej Dennis, ja de færreste har tålmodighed til at vente på nyt kort, når man først har den nye iPhone i hånden.
  Jeg vil dog anbefale dig og andre at bestille et originalt Nano-SIM fra sit teleselskab, da chip’en i de nye kort efter sigende skulle bruge 20% mindre strøm ifht. et Micro-SIM.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen