Bær din MacBook med stil!


Warning: Use of undefined constant smart_ads_days - assumed 'smart_ads_days' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/xconsult.dk/wp-content/plugins/smart-ads/smartads.php on line 341

Der findes uendeligt mange Netbutikker med kedelige Covers og Sleeves i neopren eller plastik til din elskede MacBook (eller din Laptop)!

Men hos danske CoverMe.dk vil de det anderledes, – her finder du stilfulde Covers og Sleeves i materialer såsom læder, uld, eg og kork i høj kvalitet og lækkert design til attraktive priser.
CoverMe.dk har sat en ære i at forhandle LapTop Covers “med en kant”, – altså unikke designs i spændende materialer og farver, fra førende producenter som, Rainer Spehl, Ryan Frank, LaBudde, Pack and Smooch, TwelveSouth, Zirkeltraining og ikke mindst danske Royal RepubliQ, som på få år har opnået stor succes med deres lækre slidstærke læderprodukter.
Har du fx. behov for at have både din MacBook og din iPad med dig på farten, er der næsten ingen vej udenom den superlækre og praktiske Laptop Cover med skulderrem i læder, fra Royal RepubliQ, – der også har plads til de vigtigste papirer, hvad enten det er til business- eller skolebrug. Her får du utroligt meget funktionalitet, lækkert design og ikke mindst beskyttelse for pengene.
Læs mere og find dit nye unikke Cover hos CoverMe.dk.

DBM

Vis indlæg efter DBM
Jeg, en uhelbredelig MacAholic, som lever lykkeligt med verdens bedste computere, samt iPhones, iPads og andre lækre gadgets.

3 kommentarer

  1. Christina18. oktober 2011

    Vildt god hjemmeside, CoverMe. Tak for tippet.

  2. klaus22. januar 2012

    Tak for tippet. De har faktisk rigtig mange lækre ting hos coverme.

  3. sirin30. maj 2012

    Coverme kan helt sikkert anbefales. hurtgi levering og fede cover. Jeg bestiller gerne der igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen