iPhone 6 Plus

Du skal kende disse Mac Apps til iPhone


Warning: Use of undefined constant smart_ads_days - assumed 'smart_ads_days' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/xconsult.dk/wp-content/plugins/smart-ads/smartads.php on line 341

Mac enheder fra Apple som eksempelvis iPhones er for tiden nogle af de mest populære mobile enheder, man kan forestille sig. Måske har du allerede fået investeret i vidunderet, og skulle det være tilfældet, så har vi her en oversigt over uundværlige apps.


iPhone 6 Plus
Det er nogle af de bedste apps, der findes til Mac computerne og mobile enheder, og det er nogle, som du helt sikkert bør overveje. Du kan som bekendt hente disse apps via Apples App Store, hvor nogle af dem kan hentes gratis, mens andre må erhverves ved betaling.

Grundlæggende apps, hvis du allerede benytter deres tjenester

IOS AppsVi lægger ud med nogle helt grundlæggende apps, som du bør installere, hvis du allerede benytter deres tjenester.

  • Skype: det velkendte program til chat og opkald med venner og familie.
  • Paint 2: Mac computere er kendt for deres billedbehandlingsprogrammer, men du kan også benytte sådanne programmer på din iPhone
  • PokerStars Mobil app til dem som spiller på PokerStars desktopklient, men som også gerne vil spille på farten. App’en er også tilgængelig på Google Play
  • Dropbox: Den bedste app til fildeling og backup af forskellige dokumenter til studiebrug eller blot til at dele dokumenter og filer med såvel venner som familie.
  • Evernote: En gratis app, som du kan bruge til noter, og det kan bruges både på arbejde og til studier afhængigt af, hvad dit behov er. Det er også et udmærket alternativ til andre programmer til tekstbehandling såsom Word.
  • Twitter og Facebook: oplagt for de fleste af os, og særligt oplagt at benytte sammen med din iPhone eller mobile Mac enhed.

Forslag til andre interessante apps

App Store
Ud over de grundlæggende apps, som du kan benytte til din Mac enhed, så findes der en sand guldgrube af apps i App Store. Du kan jo altid kigge lidt rundt, men vi hjælper gerne med et par bud på, hvad der måske kunne være interessant for dig.
Kender du eksempelvis Snapseed? Redigér dine billeder med denne app, hvor der er masser af spændende muligheder. Appen henvender sig til amatører, der gerne vil pifte deres billeder lidt op. App’en er ikke gratis, så du skal punge op med 119 kr., hvis du vil have den.

Spotify kender de fleste, og de har naturligvis også en iPhone app. Med Spotify kan du lytte til mere end 15 mio. sange, og så skulle du være dækket godt ind til din næste fest. Den kommer i en gratis version, hvor du helt gratis kan lytte til 10 timers musik om måneden. Mere end 10 timers musik månedligt koster 99 kr., og så slipper du også få irriterende reklamer. Du kan endda få en prøveperiode på en måned.

VirusBarrier Express hører til blandt tidens mest populære antivirusprogrammer til Mac computere og mobile enheder for øjeblikket. App’en er helt gratis, hvilket er medvirkende til den store popularitet, og så naturligvis også at den beskytter din Apple enhed mod de fleste virusangreb og lignende. Vær dog altid opmærksom på manglerne ved gratis software, og overvej, om det kunne være relevant at købe dig til yderligere beskyttelse.

All-In Fitness AppVi slutter af med en app til alle, der går op i træning og fitness, og den vi, anbefaler her, hedder All-In Fitness. Den giver dig mulighed for at afprøve forskellige træningsprogrammer, der er beregnet både til mænd og kvinder. Du kan måle BMI, vægt mv. og følge det løbende. Find den i App Store.

DBM

Vis indlæg efter DBM
Jeg, en uhelbredelig MacAholic, som lever lykkeligt med verdens bedste computere, samt iPhones, iPads og andre lækre gadgets.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen