Warning: Use of undefined constant smart_ads_days - assumed 'smart_ads_days' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/xconsult.dk/wp-content/plugins/smart-ads/smartads.php on line 341

NeoOffice: Fri software til din Mac!


Warning: Use of undefined constant smart_ads_days - assumed 'smart_ads_days' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/xconsult.dk/wp-content/plugins/smart-ads/smartads.php on line 341

NeoOffice.orgDen frie open source kontor-pakke, NeoOffice med dansk-sprogunderstøttelse, er nu udgivet i ny version 1.2 til Mac OS X. NeoOffice 1.2 er baseret på OpenOffice.org 1.1.5 og indeholder mange forbedringer i forhold til version 1.1, bl.a. mulighed for at åbne og læse filer i det nye frie format Open Document Format (ODF) samt support for udskrivning af billeder i .EPS format og forbedret stabilitet.

NeoOffice 1.2 vs OpenOffice 2.0 og andre.

NeoOffice 1.2 er en “omskrevet” version af OpenOffice.org (X11) kontorpakken til Mac, hvilket betyder at den kører direkte i Mac OS X og ikke har behov for bruge X11 biblioteket som det er tilfældet for OpenOffice versionen til Mac.
Dette betyder at NeoOffice 1.2 opleves som et “ægte” Mac OS X program og derfor anvender systemmets skrifttyper og genveje til gavn for brugervenligheden og funktionaliteten.
Se en sammenligning med andre kontorpakker her:

Installation af NeoOffice 1.2.
Installationen af NeoOffice 1.2 er ganske simpel og foregår på ægte Mac-vis. – hent blot en NeoOffice-1.2-PowerPC.dmg pakke herfra ned til din Mac. Dobbeltklik på filen i Finder og følg anvisningerne i installationsværktøjet.
Installation tilføjer automatisk NeoOffice 1.2 til din Program mappe i Finder.
OBS: Dansk sprog installeres via separat sprog-pakke (.dmg).

Mere info om NeoOffice 1.2
NeoOffice 1.2 er en fantastisk “allround” kontorpakke med mange funktioner, der dækker de fleste behov indenfor tekstbehandling, regneark, præsentation og tegning og efter min mening det bedste alternativ til Mac OS X – også er den ovenikøbet gratis! – Stor tak til udviklerne skal lyde herfra.

Links til mere information om NeoOffice, samt dokumentation finder du her:

NeoOffice® is an open source software development project created by Patrick Luby and Edward Peterlin

DBM

Vis indlæg efter DBM
Jeg, en uhelbredelig MacAholic, som lever lykkeligt med verdens bedste computere, samt iPhones, iPads og andre lækre gadgets.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen