Warning: Use of undefined constant smart_ads_days - assumed 'smart_ads_days' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/xconsult.dk/wp-content/plugins/smart-ads/smartads.php on line 341

“Et æble om dagen…”


Warning: Use of undefined constant smart_ads_days - assumed 'smart_ads_days' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/xconsult.dk/wp-content/plugins/smart-ads/smartads.php on line 341

Apple (tm)Så kom dagen, hvor jeg endeligt fik købt mig en ny 12″ Ibook G4 til dækning af mine mere mobile behov. Dette lille vidunder er installeret med Mac OS X 10.4 Tiger og som erklæret Linux-mand, kan man ikke undgå at blive imponeret over hvor finpudset og velfungerende dette “søster” unix OS er skruet sammen.

Min Ibook’s tekniske specifikationer:

1.2GHz PowerPC G4
512K L2 cache (at 1.2GHz)
12-inch TFT Display
1024×768 resolution
256 + 128MB DDR266 SDRAM
30GB Ultra ATA drive
DVD/CD-RW drive
ATI Mobility Radeon 9200
32MB DDR video memory
AirPort Extreme indbygget

Leveret med mac OS X 10.4 Tiger

Jeg har efterinstalleret AbiWord, CyberDuck-Ftp, FireStarter FX (Brænderprogram), NeoOffice 1.1, RealPlayer og WMP 9.

1 kommentar

  1. […] =”http://madzzoni.frac.dk/wp-content/minubuntudesktop.jpg”> Min Ibook Laptop: På min 12″ ibook G4 kører jeg med det originale mac OS X 10.4 Tiger, samt flere Open Source programmer, som bl.a. Of […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen