Flip4Mac WMV – Multimediaafspiller

Endelig kom der et bedre alternativ til afspilning af .wma og .wmv formater i Mac OS X.

Med den nye gratis version af Flip4Mac™ er det nu muligt at afspille film og “Streams” direkte via QuickTime-player™ eller Safari i en betydelig bedre kvalitet end MS-WMP til Mac har kunne præsterer.

Se mere her:
Flip4Mac™.

Del dette:

2 Comments

Add Yours

Jeg importerer en wmv film fra en DVD, som min kone selv har lavet og filmet. Altså intet med ulovligheder eller ophavsrettigheder. Når jeg har importeret den til mit iMovie står der skrevet Created With Flip4Mac Trial henover min film. jeg mener ikke nogen sinde at have benyttet eller dowloadet det program og det kan vel ikke under nogen omstændigheder være meningen, at der skal stå en tekst henover mine film. Hvad kan grunden være?

Skriv et svar

%d bloggers like this: