Apple Event Okt 2011

Det blev sørme en iPhone 4S, og ikke en 5!


Warning: Use of undefined constant smart_ads_days - assumed 'smart_ads_days' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/xconsult.dk/wp-content/plugins/smart-ads/smartads.php on line 341

Apple Event Okt 2011Så blev hemmeligheden endeligt afsløret af kilden selv, nemlig Apple.inc!
Den nye iPhone hedder sandeligt 4S og ikke 5, som nærmest ellers alle “insider-Apple-we-know-it-all-blogs” på internettet havde forventet den skulle benævnes!
Ifølge alverdens nyhedsmedier, er det nu nærmest en katastrofe, at Apple ikke har døbt deres nye opgraderet supergadget, iPhone 5, som alle “de vidende” på internettet ellers havde dikteret den skulle hedde!
Hvorfor er betegnelsen lige så vigtig her? – Hvorfor er det ikke alle de forbedringer og hardware/software opdateringer som iPhone 4S indeholder der er vigtige? Havde de været anderledes vigtige hvis den hed iPhone 5??
– Og i vores egen lille andedam, er det jo nærmest en “gave” til bl.a. de mange “kloge Kaffekander” hos Nationen.dk, der nu har brugt al den kommentarplads der var til rådighed hos EB.dk, til at udbrede deres sædvanlige mavesure kommentarer om verdenens førende SmartPhone, som de fleste af dem tydeligvis ikke har stiftet bekendskab med i “real life” nogensinde udfra deres usaglige inputs at dømme. (Mon de er sponsoret af Bill Gates?)!
Hvis Apple-fans i verdenen er skuffet over den nye iPhone 4S, er det ikke Apple’s skyld, – men nærmere alle dem der hypede den nye iPhone, før det var en realitet! Hold da fest hvor Apple har taget r…. på hele verden, ved blot at kalde deres nye Supergadget for iPhone 4S og ikke 5! Bravo Apple, det god humor!

DBM

Vis indlæg efter DBM
Jeg, en uhelbredelig MacAholic, som lever lykkeligt med verdens bedste computere, samt iPhones, iPads og andre lækre gadgets.

3 kommentarer

  1. klaus10. december 2011

    tak for en god artikel. jeg er dog af den overbevisning at apple var nødt til at udsætte iphone 5 pga. forskellige problemmer. nu er iphone 4s så kommet og der er allerede nye rygter igang omkring en hurtig lancering af iphone 5.;) det er utroligt hvad en ny iphone kan få af opmærksomhed.;)

  2. […] næsten et års ventetid er den nye iPhone 5 nu endelig kommet på markedet! Ja, iPhone 4S kom jo lige 5′eren i forkøbet og forstyrrede festen – men nu er iPhone 5 virkelighed, […]

  3. […] næsten et års ventetid er den nye iPhone 5 nu endelig kommet på markedet! Ja, iPhone 4S kom jo lige 5′eren i forkøbet og forstyrrede festen – men nu er iPhone 5 virkelighed, sammen med det nye IOS 6 fra […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen