Warning: Use of undefined constant smart_ads_days - assumed 'smart_ads_days' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/xconsult.dk/wp-content/plugins/smart-ads/smartads.php on line 341

I’m a MacAholic!


Warning: Use of undefined constant smart_ads_days - assumed 'smart_ads_days' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/xconsult.dk/wp-content/plugins/smart-ads/smartads.php on line 341

AppleJeg har netop måtte konstaterer, at jeg er blevet en Mac’A’holic! – Har netop anskaffet mig en ny iMac G5 “17” med Front Row og 250 GB HardDisk. Vidunderet er udstyret med nyeste version af det særdeles brugervenlige og stabile mac OS X 10.4 “Tiger”, samt en superelegant fjernbetjenning til multimedia funktionerne (Front Row) og den nye Apple Mighty Mouse.Den nye iMac fra Apple.

Siden jeg anskaffede mig en 12″iBook i sommeren 2005, er mit kendskab til Apple og deres mac OS X 10.4 “Tiger” vokset til sand kærlighed og der var derfor slet ingen tvivl om hvad min nye hjemme-computer skulle være, efter jeg havde set Apple’s præsentation af de nye iMac’s.

Det eneste jeg mere kan sige nu, er: Waauuuww! – Skynd dig ned til din nærmeste Apple-forhandler og oplev nyheden!

//madzzoni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen