Win på Mac Intel.

Trash Win!Siden Apple lancerede deres nye Intel-Mac’s har konkurrencen kørt imellem verdens nørder, om at være den første til at installerer alternative operativsystemmer på disse nye MacIntel-computere.
I denne uge lykkedes det så at Boote Win XP på en ny Intel-iMac.

– Men hvad skal vi egentligt bruge det til? – Hvorfor skulle man udskifte det brugervenlige, stabile og velfungerende Mac OS X med et ringere system som WIN XP og risikere at blive udsat for store virus-angreb, samt at skulle genstarte Mac’en i tide og utide under dagens brug, fordi programmer “ikke længere svarer“. Har man først haft fingerne i Mac OS X er det meget svært igen at føle glæde, ved at skulle benytte WIN XP og det er ikke mange Win-programmer der ikke findes seriøse erstatninger for til Mac og ironisk nok lærer man, som regel fint, at leve uden som almindelig hjemmebruger. (Se sammenligning her.)
Det største incitament for i det hel taget at bruge tid på denne handling må da bestemt være, at den første “træffer” ville vinde $13,854!
Læs mere om konkurrencen her:
Boot Windows XP on an Intel Duo Core Mac and Make Money


– Ingen tvivl om at mange PC-brugere gerne vil skifte til de nye Mac’s, ikke mindst på grund af Apple’s super lækre hardware, men mon ikke de også hurtigt ville blive overbevist om Mac OS X suverænitet over f.eks. Win XP? … Det tror jeg!

Del dette:

Skriv et svar

%d bloggers like this: